Opozorilo

POGOJ ZA UDELEŽBO NA TEČAJU:Pogoj za pristop k zakonsko predpisanemu usposabljanju je PCT (prebolevnik, cepljen ali testiran - HAG (24 ur), PRC(48 ur)). Negativi PCR test ne sme biti starejši od 48 ur, negativni HAG (hitri) test ne sme biti starejši od 24 ur. Pogoji za pristop 

Tečajniki morajo v učilnici nostiti zaščitno (kirurško ali FFP2) masko.

Za več informacij smo dosegljiv na tel: 051 22 31 61.# Skupaj poskrbimo, da ostanemo zdravi! 

Udeleženec delavnice z oddajo prijavnice za udeležbo na Programu dodatnega usposabljanja voznikov začetnikov soglaša in daje privolitev, da družba Blago-mix, d.o.o., Pod Hruševco 48C, 1360 Vrhnika, kot upravljavec zbirke osebnih podatkov, obdeluje osebne podatke udeleženca, navedene na prijavnici, za namene izvedbe Programa dodatnega usposabljanja voznikov začetnikov, do preklica privolitve. Udeleženec lahko privolitev k zgoraj opredeljeni obdelavi osebnih podatkov kadarkoli prekliče, in sicer z zahtevo, poslano na naslov: Blago-mix d.o.o., Pod Hruševco 48c, 1360 Vrhnika.

Udeleženec, ki se hkrati prijavlja tudi na Delavnico Triglav Mladi, obenem daje privolitev, da družba Blago-mix d.o.o. zbrane podatke iz prejšnjega odstavka posreduje Zavarovalnici Triglav, d.d, Miklošičeva 19, 1000 Ljubljana, ki bo kot upravljalec zbirke osebnih podatkov zbrane osebne podatke udeleženca (ime in priimek, naslov stalnega prebivališča in elektronski naslov) obdelovala za namen izvedbe Delavnice Triglav Mladi ter zagotovitev posebne ugodnosti udeležencu, do preklica privolitve. Udeleženec lahko privolitev k zgoraj opredeljeni obdelavi osebnih podatkov kadarkoli prekliče, in sicer z zahtevo, poslano na naslov: Zavarovalnica Triglav, d.d., Miklošičeva 19, 1000 Ljubljana.

v skladu z izjavo, dostopno tukaj (pdf dokument).