V Zavarovalnici Triglav so za voznike osebnih vozil z manj kot tremi leti vozniških izkušenj pripravili brezplačno Delavnico Triglav mladi, ki se izvaja po zakonsko predpisanem Programu dodatnega usposabljanja za voznike začetnike, torej v istem dnevu. Delavnico v sodelovanju z Zavarovalnico Triglav izvajamo v Centru varne vožnje Blagomix - Logatec. Z udeležbo na Delavnici Triglav mladi bo vaše doplačilo za premijo za povečano nevarnost voznika z manj kot tremi leti vozniških izkušenj pri Zavarovalnici Triglav nižje in to za celotno obdobje povečane nevarnosti.

50 % znižanje doplačila si lahko zagotovite, če boste:

  • na posebej razpisanih terminih Zavarovalnice Triglav opravili Program dodatnega usposabljanja za voznike začetnike v Centru varne vožnje Blagomix - Logatec in
  • hkrati opravili praktično vajo na poligonu - Delavnico Triglav mladi.

Predpogoj za prijavo na Delavnico Triglav mladi je uspešno opravljen e-izpit. Po uspešno opravljenem e-izpitu, boste na e-naslov prejeli kodo, ki jo vnesete v prijavo na Delavnico Triglav mladi. 

50 % znižanje doplačila lahko uveljavite pri sklenitvi avtomobilskih zavarovanj Zavarovalnice Triglav za osebne avtomobile, ki jih uporablja na potrdilu navedena oseba.

Več informacij o uveljavitvi znižanega doplačila za mladega voznika in možnost 100 % znižanja doplačila najdete tu.

Prijavite se na razpisane termine Delavnica Triglav mladi in si zagotovite znižanje doplačila.

 

PRIJAVA