Opozorilo

POGOJ ZA UDELEŽBO NA TEČAJU:Pogoj za pristop k zakonsko predpisanemu usposabljanju je PCT (prebolevnik, cepljen ali testiran - HAGT (48 ur), PRC(72 ur)). Negativi PRC test ne sme biti starejši od 72 ur, negativni HAG (hitri) test ne sme biti starejši od 48 ur. Pogoji za pristop 

Tečajniki morajo v učilnici nostiti zaščitno masko.

Za več informacij smo dosegljiv na tel: 051 22 31 61.# Skupaj poskrbimo, da ostanemo zdravi! 

tloris slika Centra varne voznje Blagomix Logatec2
 
OSNOVNI MODULI POLIGONA:
 
1. POVRŠINA ZA SLALOM - Na tej površini se izvajajo vaje za pravilno držo volanskega obroča in pravilno delo rok v zavojih.
 
2. POMIČNA HIDRAVLIČNA PLOŠČA - V kombinaciji s posebno drsečo površino in vodo omogoča rušenje stabilnosti vozila in treniranje pravilnih reakcij v primeru prekrmiljenega vozila.
 
3. DRSNA POVRŠINA - Posebna površina, na kateri je koeficient drsnega trenja od 0,20 do 0,30 na keteri se izvajajo vaja zaviranja v sili, ocenjevanje varnostne razdalje in vaja izogiba nenadni oviri.
      
4. AQUAPLANIG POVRŠINA - Površina za testiranje reakcij v primeru aquaplaninga.  
 
5. OVINEK - Opremljen z vsemi elementi mokre in poledenele ceste. Namen površine je učenje pravilnih reakcij v primeru podkrmiljenega vozila.
 
6. OFF ROAD POLIGON - Posebna površina namenjena treningu Off road vožnje, na kateri se spoznava zakonitosti vožnje v klanec, spuščanja vozila po pobočju navzdol, in bočnega naklona.